luv.khalish.ammar. Powered by Blogger.

Wednesday, April 20, 2011

Nina..

masa ibu dok tengok2 gamba khalish ni, ibu terjumpa plak gamba nina..anak untie cici & uncle aril..ibu nak kongsi ngan khalish gambar nina masa ayah shoot nina di majlis cukur jambul...pandai die bergaya tau...


ni pulak gambar nina mase kita g photoshoot ngan aisar kat titiwangsa..



ni plak gambar lame untie cici & uncle aril mase wedding diorang..mase ni, ayah yang jadi photographer diorang..uncle safwan dr GB Photography follow ayah mase outdoor..hehe..same kan konsep gambar ngan kt titiwangsa tu..huhu


3 coretan buat khalish:

...mommy jue... April 20, 2011 at 2:02 AM  

besar dah anak kita kan? cam tak sangka.. aku plak dah nak masuk 2 dah... aduhai, bonus tahunan untuk aku kot....

OuR KosMo... April 20, 2011 at 2:16 AM  

comelnya nina..sweet je tengok dia..

khalish ammar April 20, 2011 at 2:24 AM  

jun - haah kan..anak dh besar, terasa mcm makin tua plak..hehe..ok la tu..tambah ank, insyaAllah, rezeki pun bertambah2...

kak aida- yup..mmg sweet..harith pun sweet..rambut dh boleh pacak..hehe

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

with ayah

with ayah

with ibu

with ibu

umur 1 bulan

umur 1 bulan

umur 3 bulan

umur 3 bulan

semasa 7 bulan dlm kandungan

semasa 7 bulan dlm kandungan

umur- 1 hari

umur- 1 hari

6 BULAN

6 BULAN

umur 10 bulan

umur 10 bulan

Followers

Total Pageviews

umur 8 bulan

umur 8 bulan

umur 11 bulan

umur 11 bulan

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP