luv.khalish.ammar. Powered by Blogger.

Monday, March 28, 2011

Majlis Hari Jadi Khalish

26/3/11- ibu n ayah buat majlis hari jadi khalish..ramai gak ktorg jemput..saudara mara n kwn2 ibu n ayah..pukul 5 pg, ibu n ayah dh bangun..nk sediakan makanan..huhu..nanti ibu upload gambar mase majlis tu..skang ni, ibu tgh tak sihat n tgh sibuk ngan keje ofis..thanks kepada semua saudara mara n kwn2 yang datang dan yang bagi hadiah..kami amat menghargainya..:)

gambar untuk jemputan majlis



antara hiasan untuk majlis hari jadi khalish

Monday, March 14, 2011

selamat hari lahir khalish!

yea..arini adalah hari jadi yang pertama buat khalish..selamat hari jadi sayang.. :*
rase macam cepat sangat mase berlalu..khalish dah semakin membesar dan berumur setahun!
malam tadi, sebelum ibu tido, ibu wish kt khalish.hehe..tp, mase tu, khalish dh tido..huhu..
saat khalish dilahirkan adalah detik yang paling indah dalam hidup ibu..teringin nak cium bau khalish mase masih baby dulu..skang ni, macam-macam khalish dh pandai..smoga khalish menjadi anak yang beriman kpd-Nya, bijak, baik dan berjaya dalam kehidupan serta menjadi anak yang berguna..amin...cite pasal khalish, rindu plak kt anak ibu ni..malam nanti jangan nak gigit n acah-acah nak pukul ibu tau..sakit..selamat hari lahir khalish!ibu dan ayah sayang sangat kt alish..

Tuesday, March 8, 2011

Hari Tentera Darat ke-78

6/3/11- Arini ibu n ayah bawa khalish g Dataran Merdeka..tengok sambutan Hari Tentera Darat..Pak Lang (abg ibu) ade buat perbarisan..ramai betul orang yang datang..nak tengok perbarisan pun kena selit-selit..penat gak la dukung alish..ye la..ayah kan kena bawa kamera die..huhu..lepas je perbarisan, sempat gak jumpa pak lang..ambil gambar ngan die..nanti ibu upload gambar tu ye..sempat gak kita tengok aksi tentera payung terjun..huhu First time ibu n ayah bawa alish jalan-jalan kat tempat ramai orang ni..memang penat..alish pun meragam sebab panas..berpeluh-peluh..nak tangkap gambar kat kenderaan tentera pun tak sempat, sebab alish dah tertido..penat sangat..balik je umah, ibu n ayah pun tido sekali..haha...     ni gambar pak lang sebelum perbarisan

Sunday, March 6, 2011

Demam

4/3/11 - khalish demam..mungkin bjangkit ngan ayah ataupun sebab gigi atas nak tumbuh lagi 2 batang..hehe..mak yong call ayah..ubat xde kt umah die..ibu lupe nak bagi..last2 ayah kena balik umah sebab nak bagi ubat kt mak yong..malam tu, macam biase la.klu demam, mesti meragam..sikit-sikit nangis..minum susu pun kurang..khalish pun memang dah lame tak demam..last demam pun mase umur 6 bulan..mase tu, demam panas, demam campak + nak tumbuh gigi..alhamdulillah, bila alish bangun tido pagi sabtu tu, alish dah sihat....:)

Tuesday, March 1, 2011

hepi birthday arissa...

27hb 2, sabtu lepas, ktorg g umah untie nani..ade birthday party utk arissa..anak untie nani..birthday arissa ni sbnrnye 4hb 2..smp-smp je umah untie nani, khalish tido la plak..bla ibu abis mkn nasi kerabu yg untie nani bt, br la khalish bangun..huhu..dpt gak ibu mkn ngn tenang..hehe..khalish bangun je, trus main belon..dh x heran ngn org skeliling..meh kite tgk gmbr yg untie nani upload kt facebook die..
tengah tido...zzzz
ibu tgh mkn dgn tenang..khalish x kaco..yeay
bila dh bgn, khalish stat main belon
ngah kaco birthday girl..hehe

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

with ayah

with ayah

with ibu

with ibu

umur 1 bulan

umur 1 bulan

umur 3 bulan

umur 3 bulan

semasa 7 bulan dlm kandungan

semasa 7 bulan dlm kandungan

umur- 1 hari

umur- 1 hari

6 BULAN

6 BULAN

umur 10 bulan

umur 10 bulan

Followers

Total Pageviews

umur 8 bulan

umur 8 bulan

umur 11 bulan

umur 11 bulan

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP