luv.khalish.ammar. Powered by Blogger.

Monday, November 11, 2013

Selepas 2 tahun...

Lamanya tak update blog ni..Dah nak dekat 2 tahun kan...Ibu ni kadang-kadang memang ikut mood sikit...tu yang lama tak update blog ni...tapi selalu juga jengah sebab nak tengok gambar-gambar khalish mase kecil..nak tanamkan azam semoga rajin la update blog ni sebab ada seorang lagi insan istimewa dalam keluarga kita..Khaled Azfar namanya..yeah..litttle K lg seorang..Khalish dah pun berusia 3 tahun 9 bulan..Bahkan dah jadi abang kepada Khaled Azfar..ya, Khaled bakal berumur 1 tahun pada 25hb 11 ni..maknanya dah dekat setahun juga Khalish menjadi abang..


Ni la Abang Khalish >>>


Perkenalkan Khaled Azfar >>>


Macam-macam perkara menarik dalam hidup ibu sepanjang blog ni bersawang..akan ibu update kemudian..Inshaa Allah..

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

with ayah

with ayah

with ibu

with ibu

umur 1 bulan

umur 1 bulan

umur 3 bulan

umur 3 bulan

semasa 7 bulan dlm kandungan

semasa 7 bulan dlm kandungan

umur- 1 hari

umur- 1 hari

6 BULAN

6 BULAN

umur 10 bulan

umur 10 bulan

Followers

Total Pageviews

umur 8 bulan

umur 8 bulan

umur 11 bulan

umur 11 bulan

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP