luv.khalish.ammar. Powered by Blogger.

Tuesday, September 28, 2010

suatu ketika: scan 4d dan realiti

tentang scan ni, ibu tahu daripada untie E-t..excited sangat nak buat scan ni..masa tu, ibu memang tak nak tau pasal jantina kandungan ni..nk surprise la konon..tapi bila dah g klinik KITA tu, terus nak tengok..doktor pun,awal2 lg dah tanya pasal tu..masa scan tu, memang nampak betul baby ibu ni, baby boy..memang menakjubkan bila boleh tengok rupa baby, walaupun baby masih dalam kandungan ibu..cuma beza dengan scan 3d, color warna coklat..

scan 4d
gambar masa dalam wad

bila alish lahir, rupa alish masa scan 4d dan rupa sebenar memang seiras..




Sunday, July 11, 2010

salam perkenalan

Alhamdulillah..Hari ini secara rasmi, wujudnya blog khas untuk Khalish Ammar iaitu anak kesayangan kami yang nama timangannya, Alish..Moga blog ini akan jadi tatapan Alish bila besar nanti dan juga kenangan buat kami sebagai ibu dan ayah Alish..hehe..kami akan update gambar-gambar Alish dari masa ke semasa daripada sebelum kelahirannya sehinggalah Alish dh berumur 6 bulan sekarang..memang cepat masa berlalu..sekejap jer rasanya, anak bujang kami yang sorang ni dah pun berumur 6 bulan 13 hari..akhirnya niat kami nak buat blog khusus untuk Alish tercapai juga..blog photog ayah pun, dah lama kami tak update..huhu..Semoga dengan adanya blog ni, dapatlah kami share2 benda-benda menarik dengan ibu n bapa2 yang lain.

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

with ayah

with ayah

with ibu

with ibu

umur 1 bulan

umur 1 bulan

umur 3 bulan

umur 3 bulan

semasa 7 bulan dlm kandungan

semasa 7 bulan dlm kandungan

umur- 1 hari

umur- 1 hari

6 BULAN

6 BULAN

umur 10 bulan

umur 10 bulan

Followers

Total Pageviews

umur 8 bulan

umur 8 bulan

umur 11 bulan

umur 11 bulan

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP