luv.khalish.ammar. Powered by Blogger.

Wednesday, April 20, 2011

Kenduri di Melaka

cerita yang dah basi..hehe...2/4/2011, kita sekeluarga pergi ke Melaka..g kenduri kawan ayah n ibu mase belajar di Politeknik PD...name die Hairany or uncle katek..die pun bt freeland photographer mcm ayah.
mase tengah dok tunggu uncle katek siap2 nak g outdoor, de plak budak kt lobi dewan tu main kereta RC..alish pun apalagi, memang pantang la tengok kereta tu..berlari-lari kejar kereta tu sampai jatuh2..sabar je la..teringat mase alish pandai merangkak dulu, cam tu gak..kejar kereta RC ayah..ayah plak main kereta tu kat dalam rumah..kejar smpai menangis2..sian anak ibu..tapi takpe, ayah dah janji nak bagi alish main kereta RC tu bila alish umur dalam 2 tahun nnt..huhu..
photographer wedding ni pun, kawan ayah n ibu gak..kredit kepada uncle giant di GB Photography..

ni gambar mase kita follow g outdoor kat Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (tempat ayah keje mase jadi technician dulu)

0 coretan buat khalish:

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

with ayah

with ayah

with ibu

with ibu

umur 1 bulan

umur 1 bulan

umur 3 bulan

umur 3 bulan

semasa 7 bulan dlm kandungan

semasa 7 bulan dlm kandungan

umur- 1 hari

umur- 1 hari

6 BULAN

6 BULAN

umur 10 bulan

umur 10 bulan

Followers

Total Pageviews

umur 8 bulan

umur 8 bulan

umur 11 bulan

umur 11 bulan

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP