luv.khalish.ammar. Powered by Blogger.

Tuesday, August 9, 2011

rambut

3/7/11, Pertama kali ayah bawa khalish pergi gunting rambut kat kedai..sebelum ni gunting rambut kat rumah je..yang tu pun, baru sekali..kiranye, yang ni kali kedua la gunting rambut..sian pakcik gunting rambut tu, sebab khalish tak boleh duduk diam langsung..ibu dan ayah kena jadi assistant pakcik tu...jadi tukang pegang kepala dan badan khalish...pakcik tu pun, macam takut-takut je nak gunting..takpe la, yang penting dapat gunting sikit pun jadi la...lagipun rambut khalish nipis je..ciput je rambut yang kena gunting tu..sebenarnya, sebab utama ktorang nak rambut khalish pendek kerana kepala khalish macam bengkak nak tumbuh bisul...tapi, alhamdulillah, bengkak tu tak jadi bisul plak..surut sendiri..jadi hasilnya, jadi la macam ni....



6 coretan buat khalish:

mama aisar August 9, 2011 at 8:39 PM  

mmg susah nak gunting rambut diorang...aku pun puas pegang aisar....selalu gunting xstict yg rambut depan dia....he..he..kene tgu diorang besar skit lg....
Khalish kene bisul lg ke...kesian dia...raya mane tahun nie...

ibu khalish August 9, 2011 at 11:16 PM  

tu la..igtkan nak kena bisul dh..sbb cam bengkak je kepala die...tp, surut sendiri bengkak tu..x jd kua bisul tu..huhu...aku raya kt n9..raya ke3 br blik pahang..ko plak?

mama aisar August 10, 2011 at 8:32 PM  

aku raya ke 1 ..raya kuantan dulu...pastue raya ke2 aku dah balik umah mak aku..smpai ari senin mgu depan nya..he..he....dah tue ko bla balik umah ko...

ibu khalish August 10, 2011 at 8:48 PM  

oh..ye ke...huhu..syok le lame duk umah mak ko...aku blik jengka raya ke 3...blik KL ari isnin gak...

Khairul nizam August 11, 2011 at 6:46 PM  

hehehe..pnt aku pegang si comel nih..nasib baik x tergunting telinga dier..

Dewi Aja September 8, 2015 at 12:49 PM  

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

with ayah

with ayah

with ibu

with ibu

umur 1 bulan

umur 1 bulan

umur 3 bulan

umur 3 bulan

semasa 7 bulan dlm kandungan

semasa 7 bulan dlm kandungan

umur- 1 hari

umur- 1 hari

6 BULAN

6 BULAN

umur 10 bulan

umur 10 bulan

Followers

Total Pageviews

umur 8 bulan

umur 8 bulan

umur 11 bulan

umur 11 bulan

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP