luv.khalish.ammar. Powered by Blogger.

Friday, August 5, 2011

kenduri kt ipoh

dh lama ibu tak update blog ni...akhir-akhir ni mood 'malas' untuk menulis dalam blog ni dh melanda..sebenarnya, ibu nak cerita pasal majlis perkahwinan kwn ibu n ayah semasa belajar dulu..pengantin lelaki tu la kwn ibu..kita pergi majlis di sebelah perempuan kat ipoh..perancangan last minute..majlis ni berlaku pada 2 Julai lepas..dah genap sebulan kan..arini baru ibu ade mood skit, yg tu pun sebab geram tgk gambar khalish ni..sayang kalau tak masukkan dalam blog..majlis sebelah laki, semnggu lepas majlis ni, iaitu pada 9 julai..kwn ibu ni, rumah die dekat dengan istana negara, KL..ikutkan ibu n ayah memang nak pergi majlis belah pengantin laki, tp disebabkan takut tak dapat pergi rumah uncle cia sebab ada perhimpunan bersih pada 9 Julai tu, kt pun pergi la ke ipoh,perak..ok gak..dapat follow mase outdoor shoot & dapat naik bot..ibu tak ingat name tempat rekreasi ni..gambar kita mase naik bot tu pun, soft copy kt kawan ayah plak..bila dh balik rumah, baru teringat yang kita tak tangkap gambar dengan pengantin kt pelamin..huhu..sebenarnye, sayang gak tak dapat pergi kenduri sebelah laki sebab ibu tengok gambar masa event tu, cantik sangat majlis diorang..uncle cia ni kreatif..pelamin die design sendiri n amatlah cantik n elegan..kebanyakan dekorasi masa majlis tu, die yang design..gambar kat bawah ni gelagat khalish bila tau ayah nak amik gambar..macam2 mimik muka khalish buat...geram je ibu tengok..sebenarnye, ibu pakaikan khalish baju lain, tapi bila makan, abis baju tu kotor..terpaksa pakai baju ni..ayah la yang masukkan baju spare ni kt dlm beg khalish..klu kt umah, baju ni, ibu pakaikan buat tido je..hehe..

3 coretan buat khalish:

mama dani August 7, 2011 at 11:45 PM  

aku g umh cia..mmg ssh nk msuk sume jln ttp..last2 nik mntk kt polis 2 lalu..mmg cantik pelamin die..sume buat sndiri..sweet sgt..

ibu khalish August 9, 2011 at 6:32 PM  

cantik kan...aku tgk gmbr pelamin die kat FB..mula2 igt, ktorg nk g gak umah cia tu..tp x jadi sbb abang krol ajak balik melaka..mkn durian..

Khairul nizam August 11, 2011 at 6:48 PM  

tau xpe..mkn durian yer psl..terpaut utk balik umah nenek..
tahniah kt cia n liza..

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

with ayah

with ayah

with ibu

with ibu

umur 1 bulan

umur 1 bulan

umur 3 bulan

umur 3 bulan

semasa 7 bulan dlm kandungan

semasa 7 bulan dlm kandungan

umur- 1 hari

umur- 1 hari

6 BULAN

6 BULAN

umur 10 bulan

umur 10 bulan

Followers

Total Pageviews

umur 8 bulan

umur 8 bulan

umur 11 bulan

umur 11 bulan

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP