luv.khalish.ammar. Powered by Blogger.

Tuesday, August 9, 2011

gambar dari hp (part 1)

Semua gambar ni diambil dari hp ibu..ada banyak lagi yang nak kena susun..nanti ibu upload lagi untuk Part 2 pula ye..kalau ambil gambar guna hp cepat skit boleh snap..klu pakai kamera ayah, nak kena ambil kat dry box pastu nak kena setting lagi...ambil masa kan..jadi, ambil gambar guna hp boleh snap macam2 aksi spontan..ni pun ibu tak susun ikut tarikh & aktiviti..kalau nak susun betul2, nak kena ingat semula..jawabnya, tak siap2 la kerja ofis ibu ni...ok, kita layan ye...zass..


3 coretan buat khalish:

Qielah August 10, 2011 at 2:09 AM  

comei khalish...
rndu kat dia...
jmpe raya nnti ek....

ibu khalish August 10, 2011 at 8:49 PM  

hehe..tq..
khalish ckp, nnt untie qiela kena stanby duit raya tau..:)

Khairul nizam August 11, 2011 at 6:45 PM  

terbaik la ibu..comel2 belaka gamba anak ayah nih..

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

with ayah

with ayah

with ibu

with ibu

umur 1 bulan

umur 1 bulan

umur 3 bulan

umur 3 bulan

semasa 7 bulan dlm kandungan

semasa 7 bulan dlm kandungan

umur- 1 hari

umur- 1 hari

6 BULAN

6 BULAN

umur 10 bulan

umur 10 bulan

Followers

Total Pageviews

umur 8 bulan

umur 8 bulan

umur 11 bulan

umur 11 bulan

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP