luv.khalish.ammar. Powered by Blogger.

Tuesday, June 14, 2011

khalish masuk wad

dah lame ibu x update blog khalish ni..banyak sangat benda2 yang berlaku akhir2 ni..selain tu, sibuk dengan keje ofis lagi..jadi ibu nak cite skit pe yang dh berlaku pada khalish akhir bulan Jun lepas.

23hb Jun 2011, khalish kena tahan wad..kt Hospital Pantai Ampang..sebelum tu, khalish memang de cirit birit..ibu n ayah igtkan, cirit tu, sebab nak alih bulan..tp, cirit-birit ni dh seminggu lebih alish kena..cirit-birit x sembuh lagi, alish kena demam panas pulak..ibu n ayah de bawa alish g klinik idzham pastu g hospital ampang plak sbb keadaan alish same je..tak sembuh2..

bla alish tak nak makan dan  minum susu, ibu dah risau sangat..badan pun dah lemah-lemah..malam 23hb tu, g hospital, terus kena tahan wad..sian sgt bila alish kena cucuk tgn utk masukkan air..yang paling tak boleh lupa, alish menangis2 dan cakap na nak, berulang2 kali..mgkin alish maksudkan, na nak tu, adalah tak nak..ibu pun, menangis skali la..sayu je denga alish menangis..

doktor khairul yang rawat khalish bagtau, kemungkinan alish kena jangkitan usus..jangkitan ni memang ambil masa nak sembuh..paling cepat pun, 2 minggu baru ok..2 malam gak alish bermalam kt wad dan ditemani ibu dan ayah...25hb, alish dh blh keluar wad..mase tu, alish dh nak makan dan minum susu..2 botol air kena masuk..ubat plak, memang banyak kena makan..nangis2 bila nak makan ubat sebab kena paksa ngan ibu n ayah..alhamdulillah, khalish dh beransur sembuh..2 minggu lagi kena follow up ngan Dr Khairul..follow up ni ibu dh g minggu lepas..alhamdullah, khalish dh sihat sepenuhnya..

0 coretan buat khalish:

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

khalish ammar, buah hati ibu dan ayah...mmuahh

with ayah

with ayah

with ibu

with ibu

umur 1 bulan

umur 1 bulan

umur 3 bulan

umur 3 bulan

semasa 7 bulan dlm kandungan

semasa 7 bulan dlm kandungan

umur- 1 hari

umur- 1 hari

6 BULAN

6 BULAN

umur 10 bulan

umur 10 bulan

Followers

Total Pageviews

umur 8 bulan

umur 8 bulan

umur 11 bulan

umur 11 bulan

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP